Călătoria a început la Tulcea, cu nava de pasageri Moldova, proaspăt renovată și care oferă condiții civilizate de transport.
Bineînțeles că n-am ratat întâlnirea cu Săgeata (singurul mijloc de transport oferit de Navrom care poate scurta timpul de deplasare).
Dar ne-am întâlnit și cu clasicele bărcuțe (unele modernizate prin motoare puternice), cu o navă de croazieră pe Dunăre, cu unica căsuță plutitoare din Delta Dunării și cu epava recondiționată și transformată în ponton dormitor.
Am văzut cum arată complexul Mon Jardin ( Mahmudia) de pe Dunăre și cât de mult se construiește în zonă.
Peisajul este frumos și de la Dunăvăț este din ce în ce mai sălbatic.
Înainte de-a acosta însă, am văzut ”linia de capăt a lumii”. Cel puțin aceasta este impresia pe care mi-a lăsat-o locul în care Dunărea se varsă în mare. Dincolo de acest punct nu pare să mai fie nimic.
Ajunși în localitatea Sfântu Gheorghe am avut la dispoziție 5 ore pentru a vizita zona și a face poze. Dar despre acest loc ”uitat” de lume în articolul următor.
pai si miniportul turistic??? pe unde e?
RăspundețiȘtergereExact cand publicati intrebarea, eu lucram la articolul legat de localitatea Sfantu Gheorghe. Puteti vedea poze cu mini-portul.
RăspundețiȘtergeream gasit blogul dvs pe net si mi s-a parut interesant. Am lansat la 1 iunie un site despre calatorii timp liber traditii si obiceiuri www.jurnaldecalatorie.eu si vroiam sa va invit sa adaugati jurnale de calatorie si pe site -ul nostru pentru a forma o comunitate online mai numeroasa. Deasemenea daca sunteti interesati de schimburi de bannere sau publicitate pe site va stam la dispozitie. Daca sunteti prea ocupati va cerem permisiunea sa preluam unele articole interesante de pe site cu mentionarea autorului si a sursei. Va multumim
RăspundețiȘtergereÎn primul rând felicitări pentru site. Mă bucură invitația dumneavoastră, sunt convinsă că nu poate decât să fie cu folos pentru ambele părți.
RăspundețiȘtergerele vazui.
RăspundețiȘtergere